لوله بازکنی در کرج
Barcelona schoenen de tweede helft van de bank

arsenalscarpe

Barcelona shirt punt lineup gisteravond
de eerste oorlog Oranjemannen en Bhutan, de Oranjemannen vertraging opende de situatie, tot de eerste helft blessuretijd voordat het eerste doelpunt gescoord door de Yang, overweldigd door de nationale voetbalbond thuiswedstrijd, de nationale voetbalbond coaching staf heeft herhaaldelijk voor de wedstrijd, Om het doel te bereiken zo snel mogelijk, en vroeg de spelers om aanvallende effici ntie te verbeteren. Als de eerste World Cup .Barcelona shirtwedstrijd in Azi 40 sterk team, heeft Bhutan in de eerste ronden van het spel altijd aangedrongen op defensieve tactiek, gezicht teams meer winnen of verliezen minder operator. Gisteravond, het verlaten van de "plateau" van Bhutan team de verdediging duidelijk arbeiden, in de eerste helft van het team niet een fatsoenlijk schot te schoppen, hebben de Oranjemannen belegering leed op de verdediging, de eerste 10 min.uten, Mei Fang Tongshe breuk in de melee, zoals Orangemen opende de score eerste helft, waardoor de Orangemen tot 7: 0 Bhutan. Orangemen in de tweede helft tot gewelddadige aanval, de coach Perrin mening, het spel van Bhutan te houden, in aanvulling om te winnen, maar ook te halen met de doelstellingen van Qatar doelen voor Bhutan, de uiteindelijke overwinning op de Orangemen tot 12: 0 Bhutan . Qatar team de vorige vijf rechte ov.Barcelona shirt erwinningen, 15 punten voorsprong het klassement, gisteravond, Hongkong, China 1-0 weg overwinning op de Malediven, nu meer dan een spel van Hong Kong, China leidt nog steeds het klassement drie punten Orangemen. Orangemen weg zal vier dagen na Hong Kong, China, als de Orangemen niet kunnen winnen in deze "leven en dood vechten" in Hong Kong onder de Chin.zen, zelfs als de "beste vier teams de score van de tweede," de basis-kwalificatie hoop worden onderbroken. Bhutan eerste oorlog, vecht Hongkong, China, deze race is ongetwijfeld gunstig voor de nationale voetbalbond in Bhutan ploeg die wint 12 doelpunten ongetwijfeld het vertrouwen van de nationale voetbalbond spits te verbeteren. In het startpunt lineup gisteravond, Perrin duurde slechts Han Chao, Mei Fang en Zouzheng drie sp.Barcelona voetbalshirts elers uit de startende Hengda kapitein Zheng Zhi, Zhang Lin en andere belangrijke nationale voetbal krijgen vakantie gelegenheid, Perrin duidelijk sprak de hoop uit dat de spelers volgende vakantie een paar van Hong Kong, China om meer aan het spel dragen. Yu Dabao scoorde twee doelpunten na de eerste helft, benched, ook om energie te besparen. . "Nieuw" Huang Bowen en Zhang Zhe zeldzame buiten was eerder meest vocale spelers, de huidige nationale voetbal uiteindelijk geselecteerd. Perrin op het spel en niet de twee mannen aan de start line-up, in zijn ogen, twee als een rookie, moeten draaien om goed van pas, dus een voorsprong te komen in de eerste helft van de nationale voetbalbond situatie, Huang Bowen in de eerste helft tot een einde alleen debuut, Zhang Zhe dun is in .Barcelona schoenen de tweede helft van de bank, Huang Bowen middenveld voor en na de wedstrijden verantwoordelijk voor het plannen, Zhang Zhe dunne functionele linker helft, de twee uitstekende prestaties in het spel, maar ook geleidelijk ge ntegreerd in de Orangemen, Zhang Zhe zeldzame scoorde ook het spel in de laatste doel. "Twee prestatie is zeer goed, er kan een starter geweest, maar gezien de kinderziektes heeft de start niet in te voeren, nieuwe spelers in het team te moeten aanpassen aan het proces, ik ben blij dat ze passen heel snel, want de ploeg nieuw leven inblazen" Voor de prestaties van het duo, gaf Perrin lof.

موضوع :
برچسب ها : Barcelona schoenen de tweede helft van de bank,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 23 آبان 1394ساعت 8:25 توسط arsenalscarpe | تعداد بازديد : 139 | |